زمان دریافت خبر : جمعه 01 فروردین 1393 ساعت 10:15

چیدن سفره هفت سین از دیرباز از مراسم های جدانشدنی بوده که ساعاتی قبل از تحویل سال این سفره گذاشته می شود و نمادهای مقدسی در آن چیده می شود.

به گزارشخبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ خوراکی هایی چون سرکه،سماق، سمنو، سیر، سنجد و سیب و... میوه های سفره هفت سین هستند که ما در ایجاد برخی از خواص آنها را از زبان ابو علی سینا ذکر می کنیم.

سیب : جزو میوه هایی است که به وفور در تمام طول سال یافت می شود و در طب سنتی بوعلی سینا این میوه جزو میوه هایی است که قادر است سموم بدن را دفع کند و خون را تصفیه کند و در گذشته نیز مرسوم بوده است هر فرد در نوروز با خوردن یک عدد سیب سلامت خود را برای شروع سال نو تضمین کند.

سیر: در طب داروسازی این ماده دارویی کاربردهای زیادی دارد وعلاوه بر کاهش دهنده فشار خون قادر است بیماری هایی همچون نازایی، جراحات، میگرن و عفونت ها را برطرف کند و پزشکان در قدیم نیز این گیاه را همچون پزشک طبیعی می دانستند و مصرف چندین عدد از آن را چه به صورت خام و یا پخته توصیه می کردند.

سماق: سماق که به سمت قرمزی آن که نماد شور و هیجان است در سر سفره ها قرار می دهند منبعی غنی از خیر است که در گذشته مرسوم بوده است با خوردن مقداری کمی از این ادویه جریان خون و سرزندگی را در بدن به گردش در بیاورند.

سنجد ...
[ مشاهده متن کامل خبر در باشگاه خبرنگاران ]

  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • فیس نما
  •  
  • کلوب
  •  
  • افسران
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • دلیشز
مشاهده متن کامل خبر : باشگاه خبرنگارانmore
منبع خبر ( باشگاه خبرنگاران ) است و جستجوگر هوشمند تی نیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (23260923) را همراه با ذکر موضوع به شماره 50002440 پیامک بفرمایید
دریافت لحظه ای خبرها روی مرورگر، بدون مراجعه به سایت، از طریقنصب نوار ابزار تی نیوز

آخرین اخبار عمومیبستن

مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

آخرین اخبار باشگاه خبرنگاران بستن

مشاهده همه اخباراخبار باشگاه خبرنگاران←