خواص و مضرات خوردن انجیر در دوران بارداری برای مادر و جنین

دریافت خبر : شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 23:17
خواص و مضرات خوردن انجیر در دوران بارداری برای مادر و جنین

انجیر برای زنان باردار ضرر و عوارض خاصی ندارد، با این حال، چون ثابت شده است که دوران بارداری هر زنی منحصر به فرد است، این افراد همیشه باید قبل از قرار دادن مواد غذایی مختلف در برنامه غذایی روزانه خود با یک دکتر متخصص زنان و زایمان مشورت نمایند.
انجیر (به انگلیسی :Common fig) یکی از میوه های بهشتی است که خواص فراوانی دارد و خدای متعال در سوره تین به آن قسم یاد کرده است. انجیر را معمولا به صورت تازه یا خشک یا مربا و یا کمپوت مصرف می کنیم.
انجیر خواص فراوانی بر بدن ما دارد و نقش موثری را در سلامتی ما ایفا می کند. تاثیرات و فواید انجیر را می توان در دوران های مختلف زندگی بررسی کرد که در این جا و در این مطلب به تاثیرات انجیر بر مادر و جنین در دوران بارداری می پردازیم و قصد داریم تاثیرات مثبت خوردن انجیر در دوران حاملگی بر روی زنان باردار و نیز جنین موجود در شکم آنان را بررسی کنیم.
مصرف انجیر به زنان شیرده بسیار توصیه می شود. زیرا علاوه بر طعم مناسبی که به شیر می دهد باعث ازدیاد شیر در زنان شیرده می شود.
ضمن اینکه به چندین حدیث در مورد انجیر از ائمه معصومین (سلام الله علیهم) اشاره خواهیم داشت.
پیامبر خدا حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)
انجیر یک میوه بهشتی است که بواسیر را قطع می کند، بیماری نقرس را معالجه می کند، قوای جنسی را زیاد کرده و سردی و رطوبت را که موجب ضعف نیروی آمیزش است برطرف می کند.
حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام)
انجیر برای باد قولنج مفید است. در روز از آن زیاد بخورید ولی در شب کم بخورید.
حضرت امام رضا (علیه السلام)
انجیر بوی بد دهان را از بین می برد، استخوان را مستحکم می سازد، باعث رویش مو می شود، ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@