اپ پویاخونه

افزایش کیفیت نان در چهارمحال وبختیاری ضروری است

دریافت خبر : یکشنبه 22 مرداد 1396 ساعت 18:4

افزایش کیفیت نان در چهارمحال وبختیاری ضروری است
شهرکرد- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سیامک سلیمانی ظهر یکشنبه در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری ضروری است، اظهار داشت: تولید گندم مرغوب در چهارمحال و بختیاری نقش مهمی در افزایش کیفیت نان در این استان دارد.
وی عنوان کرد: مبارزه با سن گندم نقش مهمی در افزایش کیفیت آرد تولیدی در چهارمحال و بختیاری دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: باید زمینه برای نگهداری و ذخیره سازی مناسب گندم در این استان فراهم شود و انبارها مناسب سازی شوند.
وی اظهار داشت: اجرای دوره های آموزشی برای نانوایان این استان نقش مهمی درارتقای کیفیت نان تولیدی در این استان دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: باید رضایت مردم از کیفیت نان در این استان افزایش یابد.
وی ادامه داد: نظارت ها باید بر روی نانوایی های برای پخت نان با کیفیت افزایش یابد.

اخبار پیشنهادی:
    افزایش کیفیت نان در چهارمحال وبختیاری ضروری است
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار عمومیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

    آخرین اخبار مهر نیوز بستن

    مشاهده همه اخباراخبار مهر نیوز←