صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می شود

دریافت خبر : پنجشنبه 28 دی 1396 ساعت 11:31
صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می شود

سرویس جامعه -
زهرا عبداللهی، اظهار کرد: در دو سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان ها و شهرستان های کشور، انواع غذاها و خوراک های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراک های بومی ایران چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.
به گزارش تجارت نیوز ، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم موثر دانست.
عبداللهی گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است.
عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.
وی یادآور شد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می شود و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند.
عبداللهی گفت: ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@