تولید سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان

دریافت خبر : شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 7:29
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت با ایجاد زیرساخت ها در سال های گذشته، امکان افزایش پرواربندی و تولید گوشت در این استان فراهم شده است .

به گزارش ایسنا- پیری در بازدید از واحد پرواربندی شهر نگور بندر چابهار افزود: سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در چهار دوره پرواربندی در این استان تولید می شود که در تنظیم بازار گوشت کشور نقش بسزایی دارد .
وی گفت: هم اکنون 2 هزار راس دام در این استان که پرواربندی شده آماده کشتار و عرضه به بازار مصرف است.
پیری افزود: هم اکنون 13 کشتارگاه و 42 واحد بسته بندی گوشت در استان فعال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در ادامه گفت: بزرگترین واحد پرورش شترمرغ کشور در شهرستان چابهار در حال احداث است که با آغاز فعالیت آن می توان گوشت زیادی را در این منطقه تامین کرد.
وی تصریح کرد: این واحد باظرفیت ۲3 هزار قطعه شترمرغ پرواری و ۷۰۰ قطعه شتر مرغ مولد در زمینی به مساحت ۷۳ هکتار در حال احداث است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان افزود: ۲۱ هکتار برای ایجاد امکانات پرورش شترمرغ و مابقی برای صنعت گردشگری در نظر گرفته شده است.
وی گفت: ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای تسریع در روند اجرایی کار به این طرح اختصاص یافته است و یک هزارنفردرمرحله اول این طرح مشغول بکارخواهند شد.
پیری افزود: با راه اندازی کامل این طرح ظرفیت پرورش شترمرغ در استان از ۲ هزار قطعه به ۲۵ هزار و ۷۰۰ قطعه افزایش می یابد.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@