نخستین نوشابه لبنی ایران روانه بازار شد

دریافت خبر : سه‌شنبه 22 فروردین 1396 ساعت 14:29
به گزارش اگروفودنیوز، به نقل از روابط عمومی هولدینگ صنایع غذایی سولیکو، محققان ایرانی موفق به تولید نوشابه بر پایه شیر برای اولین بار در ایران شدند. این نوشیدنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف میشود نوشیدنی محبوب کشور سوییس می باشد. اولین نوشابه لبنی ایران با نام های “۵ آپ“ و “لاکیدو” و در شرکت فرآوردههای لبنی کاله به تولید انبوه رسیده و راهی بازارهای داخلی و جهانی شده است. نوشابه لبنی چیست؟ نوشابه لبنی در واقع نوشابه ای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابه ها همان طعم و خاصیت نوشابه های معمولی را دارند ولی به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آن ها استفاده می شود به این ترتیب نه تنها مضرات نوشابه ها در آن ها رفع شده است، بلکه حاوی بخشی از خواص مفید شیر هم هستند. اسید ماست به جای اسیدهای مضر به جای اسیدهای مضر نوشابه های معمولی (اسید فسفریک برای نوشابه های سیاه و اسید سیتریک برای نوشابه های زرد) در نوشابه های لبنی از اسید لاکتیک استفاده می شود که حاصل از تخمیر شیر است. اسید لاکتیک همان چیزی است که ترشی ماست و دوغ را به ...


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@