همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها

دریافت خبر : چهار‌شنبه 27 دی 1396 ساعت 16:48
همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها با حضور دکتر عربی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن حافظ شهرداری بجنورد برگزار شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این همایش با اشاره به اینکه تغذیه نامناسب، عامل 70 درصد چاقی ها و بیماری های غیرواگیر مثل سرطان است گفت: هدف از برگزاری این همایش، آگاهی بخشی همگانی در خصوص پیشگیری از بیماری های غیر واگیر از جمله سرطان است.
احمد هاشمی افزود: عوامل مختلف ژنتیکی، تغذیه ای و محیطی، در بروز سرطان مؤثر هستند.
وی با بیان اینکه سرطان در کشور ما بعد از بیماری های قلبی عروقی وسوانح، سومین عامل مرگ ومیر است، گفت: ٢٧ درصد افراد بالای ٣٠ سال کشور، دچار فشار خون بالا هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عادات بد غذایی مانند کاهش مصرف ماهی و افزایش مصرف فست فودها هم اشاره کرد و گفت: ورزش به مدت ٣٠دقیقه در روز ، کاهش مصرف قند و چربی و نمک، جایگزین کردن آب به جای چای و افزایش مصرف سبزی و میوه و لبنیات کم چرب، در کاهش ابتلا به بیماری ها به ویژه سرطان مؤثر است.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@