تفاوت نان تیره با نان روشن چیست؟

دریافت خبر : سه‌شنبه 04 مهر 1396 ساعت 12:5
تفاوت نان تیره با نان روشن چیست؟

محمد کاظم زاده با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، اظهار داشت: متأسفانه ما هنوز نتوانسته ایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم.
وی با توجه به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی می تواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.
کاظم زاده با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره تر به عنوان نان سالم نیازمند آگاه سازی و تغییر در فرهنگ مردم است، گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانه ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس دار و کم نمک گام بردارد.
نان تیره تر، گویای غنی تر و سالم تر بوده است
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با تأکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانه ها به سمت سالم سازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیت های رسانه ای به ویژه صدا و سیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیره تر، گویای غنی تر و سالم تر بودن آن است.
کاظم زاده افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانه ها نگاه حمایتی است و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به ویژه نان است.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار عصر ایران

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@
آخرین اخبار :