بلوط را همچون فندق از پوست سبز رنگ جدا و پوسته قهوه ای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب پز میل می کنند.

به گزارش مشرق ، بلوط میوه ای پرخاصیت برای افرادی است که به دنبال لاغری می باشند همچنین این میوه دارای خاصیت بسیار زیادیست که در مطلب زیر به آن اشاره شده است.
بلوط را همچون فندق از پوست سبز رنگ جدا و پوسته قهوه ای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب پز میل می کنند.
تا به حال میوه بلوط را دیده اید؟ این میوه ظاهری مشابه فندق دارد و درخت آن به صورت وحشی یا کشت شده در مناطق معتدلی، چون مازندران، کردستان و لرستان رویش دارد و طرفداران پروپا قرص آن مردمان استان گیلان هستند. این میوه در بازار کمیاب است، اما در برخی میوه فروشی ها یا مغازه های مدرن به صورت بسته بندی شده یا فله ای به فروش می رسد.
بیشتر بخوانید:
بلوط از فندق درشت تر و هر یک یا چند عدد آن درون پیاله ای سبز رنگ و خاردار قرار گرفته است. بلوط را همچون فندق از پوست سبز رنگ جدا و پوسته قهوه ای مایل به قرمز آن را شکسته و به صورت خام، تفت داده شده و حتی آب پز میل می کنند.
مزه آن مانند فندق خوشایند و دلچسب نیست، اما به دلیل غنی بودن از املاح و ویتامین ها ارزش غذایی بالایی داشته و مانند اجزای آجیل مغذی است.
امروزه در صنعت از بلوط در کیک، بستنی و حتی از آرد آن به عنوان حجم دهنده در برخی از انواع نان ها استفاده می شود.
بعد از ورزش بلوط بخورید!
بلوط حاوی نشاسته، چربی، پروتئین، فیبر و املاحی، چون آهن، کلسیم، منیزیم و ویتامین های گروه B است. میزان نشاسته بلوط در مقایسه با فندق بیشتر و چربی آن کمتر است. به دلیل فیبر بالایی که دارد خاصیت سیرکنندگی داشته و به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع فاقد کلسترول بوده و پتاسیم آن ادرارآور است. ویتامین ...

سرخط اخبار