"کبد چرب" خود را با این شربت گوارا درمان کنید + خواص و دستور تهیه

دریافت خبر : شنبه 30 دی 1396 ساعت 19:53
"کبد چرب" خود را با این شربت گوارا درمان کنید + خواص و دستور تهیه

از گذشته های دور، خواص متعدد یکی از شربت های صددرصد ایرانی مورد توجه اطبای کشورمان بوده که برای بسیاری از بیماری ها از جمله "کبد چرب" تجویز می شود؛ در این مطلب با خواص این شربت و دستور تهیه آن آشنا می شوید.
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، "سرکه انگبین" یکی از قدیمی ترین شربت های بسیار مفید و البته صد در صد ایرانی است که ترکیبات اصلی آن، سرکه انگور و عسل است که ترکیب آنها شربتی شفابخش و گوار را تشکیل می دهد و از گذشته های دور، خواص متعدد آن مورد توجه اطبای سنتی بوده و همچنان امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد و برای بسیاری بیماری ها تجویز می شود.
برخی از فواید شربت "سرکه انگبین" در ادامه آمده است:
ـ کاهش دهنده چربی خون
ـ بازکننده عروق و ضد انسداد
ـ مفید برای کبد و بیماری های کبدی از جمله "کبد چرب"
ـ تحلیل برنده سنگ کیسه صفرا
ـ درمان نفخ معده
ـ مفید در درمان مشکلات گوارشی
ـ مفید برای رفع عطش در فصل گرم
ـ مفید برای افراد صفراوی مزاج
ـ مفید برای افراد سودایی مزاج
ـ مفید برای افراد دموی مزاج
ـ در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج
ـ کم رنگ کننده و از بین برنده لکه های پوستی (از جمله بیماری ویتیلیگو Vitiligo یا پیسی)
ـ تصفیه کننده خون
ـ انرژی زا
ـ کمک به سوخت وساز بدن
ـ تقویت کننده هوش و حافظه
ـ روشن کننده رنگ پوست در افراد سوداوی مزاج
دستور ساخت "سرگه انگبین"
برای تهیه شربت "سرکه انگبین" نیاز به دو واحد عرق نعنا، دو واحد عسل و یک واحد سرکه انگور طبیعی داریم.
برای تهیه سرکه انگبین، هر سه جز را مخلوط کرده و آن ها را داخل ظرف مسی بریزید و باهم بجوشانید؛ در ادامه کف روی آن را بگیرید و صبر کنید تا به یک چهارم ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@