این خانه شخصی در اسکاتلند داخل ویرانه های سنگی موجود از یک خانه رعیتی قدیمی ساخته شده و چشم اندازی زیبا به سوی شمال و به سمت پایین دو دره دارد. این خانه که در منطقه ای دور از حومه شهر واقع شده است، با یک پوشش عایق بندی عالی و استفاده از انرژی خورشیدی ساخته شده است.

این ویرانه که در اصل متعلق به قرن ۱۸ است، چندین بار دستخوش تغییراتی قرار گرفته که در دست نوشته های کسانی که در این مکان کار میکردند پیداست. به گفته ی طراحان این خانه: ما میخواستیم این لایه بندی تاریخی را با افزودن توالی ای از ترکیب مواد و علم هندسه در طراحی آن برجسته کنیم، لایه اول، دیوار سنگی موجود است که با یک عایق لاستیکی ضد آب سیاه رنگ از جنس EPDM (لاستیک اتیلن پروپیلن دی ان) پوشانده شده و سقفی شیروانی دارد و طراحی داخلی آن بصورت منحنی بوده و مانند یک لوله است. این سطح منحنی داخلی از عایق پلی استایرن (پلیمر مصنوعی معطر از مونومر استایرن (یک ماده پتروشیمی) می باشد که به سه نوع معمولی، مقاوم و انبساطی وجود دارد.) بازیافت شده در یک ساختار شبکه ای چوبی ساخته شده و با روکش فایبرگلاس پوشانده شده است.
این سه لایه با توجه به شرح زمان، بازتاب جلوه های متفاوتی از معماری هستند: فرسایش طبیعی غیرعمدی دیوارهای سنگی، یک سقف شیروانی مینیمالیستی آرکیتایپی و یک سطح آزاد از سطح منحنی دوتایی. این سه لایه به عنوان بخشهای مستقل طراحی نشده اند، بلکه موقعیت آنها از طریق ارتباط با دیگر بخش های ساختمان تغییر میکند. آنها جدا می شوند، گرد هم می آیند و در هم تنیده می شوند و سلسله ای از معماری منحصر بفردی را ایجاد می کنند که نشان دهنده مطالعه همزمان مساحت و زمان است.
در داخل "لوله" مکان های عمومی مانند آشپزخانه، اتاق مطالعه، نشیمن و غذاخوری قرار دارند. در هر دو انتهای خانه، "لوله" از "پوشش" جدا می شود تا اتاق هایی را که برای کارکردهای خصوصی تری استفاده می شوند، مانند اتاق خواب ها، حمام ها و انبارها را ایجاد کند. برای دسترسی به این ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار