به گزارش قدس آنلاین ، چهار سال از عمر جایزه بین المللی مصطفی(ع) بزرگترین جایزه جهان اسلام می گذرد. جایزه ای که نشریه «ساینس» آن را «نوبل اسلامی» می خواند. اما بخش دانش آموزی این جایزه با محور مباحث علمی، از همان سال نخست مورد اقبال دانش آموزان جهان قرار گرفت و دو دانش آموز دختر از واحد ۱۲ مدارس امام رضا(ع) در هر چهار دوره آن شرکت کردند و دو سال موفق به کسب رتبه جهانی شدند.
کوثر داودی و ستایش نظری، در آخرین دوره با چهار آزمایش به نام های آتش آرایی، قایق علمی عمر یاغی، تاثیر گرما بر مغناطیس و جوجه تیغی با پاهای میل لنگی در این رقابت حضور داشتند که جزو ۱۰۰ گروه برگزیده جهان اسلام معرفی شدند.
هر ساله این جشنواره به نام یکی از دانشمندان جهان اسلام نام می گیرد و امید است نام این دو نوجوان نخبه و خلاق مدارس امام رضا(ع) نیز در زمره دانشمندان آینده قرار گیرد. با این دو دانشمند کوچک گفت و گویی داشتیم که در ادامه می خوانید:
می خواهم به ایران و جهان خدمت کنم
از کوثر داوودی در مورد چگونگی ورود به عرصه فعالیت های علمی سوال پرسیدم. او پاسخ داد: پدرم لطف کردند و از کلاس دوم دبستان، من را در پژوهش سرایی با عنوان «رویان مشهد» نام نویسی کردند و از همان دوران کودکی برای تلاش بیشتر در این حوزه ها حامی و مشوقم شدند. وقتی در کلاس ها شرکت کردم، به تدریج از آزمایش ها و فعل و انفعالات مواد خوشم آمد. فعالیت در پژوهش سرا به رشد فکری، یادگیری خلاق و افزایش تجربه من در زمینه های مختلف شیمی، زیست و ... کمک زیادی کرد، طوری که از دیگر بچه های مدرسه جلوتر هستم. مربیان این مرکز من را برای حضور در این رقابت علمی راهنمایی کردند. ایده ...