در گزارش زیر طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی آشنا کنیم.
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع - یک فنجان
نمک - یک قاشق چای خوری
شکر- یک قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر
۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است.
۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.
۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید.
۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.
۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود.
۷- بعد از استراحت، خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
می توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و... استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار