آشنایی با روش تهیه ی اسلایس موز شکلاتی

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 22:18
آشنایی با روش تهیه ی اسلایس موز شکلاتی
شما میتونید با توجه با ذائقه خودتون از شکلات شیری، شکلات تلخ و یا هر شکلات دیگه ای استفاده کنید.

مواد اولیه: چیپس شکلات 2 پیمانه
موز 3 عدد
روغن نارگیل (روغن گیاهی خوراکی) 2 قاشق چایی خوری
تاپینگ (مغز خرد شده، ترافل ریز، پودر نارگیل، …)
روش تهیه: شما میتونید با توجه با ذائقه خودتون از شکلات شیری، شکلات تلخ و یا هر شکلات دیگه ای استفاده کنید. نیاز نیست حتما از چیپس شکلات استفاده کنید، میتونید از شکلات تخته ای هم استفاده کنید، فقط بهتره که شکلات رو به روش صحیح روی بخار آب یا در ماکروفر، مذاب یا به اصطلاح تمپر کنید.
بهتره که موزهای کاملا رسیده، خوش طعم و سفت رو برای این کار تهیه کنید. موز ها رو برش بزنید. ضخامت هر برش به طور تقریبی یک و نیم سانتی متر باشه.
موادی رو که میخواید به عنوان تاپینگ استفاده کنید رو در کاسه های جداگانه بریزید. میتونید از پودر بیسکویت، شیبابا، انواع ترافل، پودر پسته، پودر نارگیل، مغز خرد شده و … استفاده کنید.
روغن نارگیل رو به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط بشن. اضافه کردن روغن باعث میشه که شکلات اضافی راحت تر از اسلایس موز جدا بشه و در نتیجه لایه ی نازکتری از کاور شکلاتی داشته باشیم. از روغن هسته انگور و یا هر روغن گیاهی و طبیعی دیگه ای هم میتونید استفاده کنید.
یک برش از موز رو برداشته و روی چنگال بذارید، به کمک چنگال، موز رو داخل کاسه شکلاتی فرو کنید تا همه ی قسمت های اون با شکلات پوشیده بشه.
چنگال رو به دیواره کاسه بکشید تا اضافی شکلات ها به داخل کاسه بریزه.
حالا موز پوشیده با شکلات رو داخل کاسه تاپینگ بندازید.
با دستتون روی موز شکلاتی رو هم با تاپینگی که انتخاب کردید بپوشونید تا همه ی اسلایس کاملا با تاپینگ کاور بشه.
به کمک یک چنگال تمیز اسلایس موز رو از کاسه ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@