محقق ایرانی دانشگاه هاروارد: ما ایرانی ها چون همه چیز را به سختی به دست آورده ایم، خلاقیم

دریافت خبر : شنبه 29 اردیبهشت 1397 ساعت 9:16
بهاره رسولی یکی دیگر از محققان ایرانی است که شهریور سال گذشته نام او را در اخبار جهانی دیدیم. وی که در زمینه علوم تغذیه پژوهش می کند، در تحقیقات اخیرش به این نتیجه رسیده است که سدیم می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را که در بزرگسالان رخ می دهد، افزایش دهد. گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بهاره رسولی متولد 10 اردیبهشت 1359 در تهران است. دبستان تا دبیرستان را در شهرری گذراند و به دانشگاه شهید بهشتی رفت تا در مقطع کارشناسی و رشته علوم تغذیه تحصیل کند. بعد از فارغ التحصیلی در دانشکده علوم تغذیه و انستیتوی تغذیه ماند و به پژوهش پرداخت ولی در شهریور 1388 از سوی دانشگاه کارولینسکا در استکهلم سوئد پذیرفته شد. کارشناسی ارشد و دکتری را در این دانشگاه خواند و در این مقطع بود که گرایش رشته به سمت اپیدمیولوژی و آمار و بهداشت عمومی سوق پیدا کرد و دیگر تغذیه صرف نبود و مهارت هایی را در زمینه اپیدمیولوژی، آمار زیستی و بهداشت عمومی را یاد گرفت. وی هم اکنون دانشجوی فوق دکتری دانشگاه هاروارد است. در ادامه مصاحبه ما را با این محقق ایرانی می خوانید: * تاکنون چند دستاورد یا کار پژوهشی داشته ...

بهاره رسولی، محقق ایرانی دانشگاه هاروارد به نتایج جالبی درباره تاثیر عوامل محیطی و موادی مثل نمک و قهوه روی دیابت رسیده است. این محقق معتقد است دانشجویان ایرانی نسبت به خارجی ها پشتکار بیشتر و خلاقیت و ایده های بزرگ تری دارند.
گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بهاره رسولی متولد 10 اردیبهشت 1359 در تهران است. دبستان تا دبیرستان را در شهرری گذراند و به دانشگاه شهید بهشتی رفت تا در مقطع کارشناسی و رشته علوم تغذیه تحصیل کند. بعد از فارغ التحصیلی در دانشکده علوم تغذیه و انستیتوی تغذیه ماند و به پژوهش پرداخت ولی در شهریور 1388 از سوی دانشگاه کارولینسکا در استکهلم سوئد پذیرفته شد.
کارشناسی ارشد و دکتری را در این دانشگاه خواند و در این مقطع بود که گرایش رشته تحصیلی اش از تغذیه صرف به سمت اپیدمیولوژی و آمار و بهداشت عمومی سوق پیدا کرد و مهارت هایی را در زمینه اپیدمیولوژی، آمار زیستی و بهداشت عمومی را یاد گرفت. وی هم اکنون در دانشگاه هاروارد در حال تحقیق است.
در ادامه مصاحبه ما را با این محقق ایرانی می خوانید:
* تاکنون چند دستاورد یا کار پژوهشی داشته اید؟
در داخل ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه چهار سال مشغول بودم و در این مدت مقالات بسیاری چاپ کردم. در ایران برای ترویج تغذیه با شیر مادر با یک گروهی همکاری کردم که سه مقاله ایرانی در این مورد در ژورنال دانشگاه شهید بهشتی چاپ شد. مسئول یک پروژه کوچک هم در مراکز بهداشتی جنوب تهران بودم در مورد اینکه چقدر زنان و خانم هایی که بچه های تازه زایمان کرده اند در مورد تغذیه شیر مادر دانش دارند و چطور می توانیم آگاهی شان را بیشتر کنیم و مقاله ای هم از این پروژه بعد از این که از ایران ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@