این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

آفتاب نیوز :
کیک اسفنجی همیشه جزو پرطرفدارین ترین و البته سخت ترین کیک ها بوده است؛ اما روش های متفاوتی برای پخت نیز دارد که می شود آن را به راحتی در خانه درست کرد و نگران خراب شدنش نبود. کیک اسفنجی را می شود بعد از پخت با انواع خامه ها تزیین کرد و یک دورهمی جذاب و متفاوت ترتیب داد. این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.
مواد اولیه:
تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲ پیمانه
آب سرد: یک چهارم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
عسل : ۱ قاشق سوپ خوری (به دلخواه)
بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
نمک: یک پنس
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا می کنیم (در این دستور برعکس دستور بقیه کیک ها که توصیه می شود مواد به دمای محیط رسیده باشند تخم مرغ ها باید سرد سرد باشند)
۲. ابتدا تمام مواد لازم را روی میز کار آماده می کنیم. در یک ظرف بزرگ تر آب سرد و عسل را با هم مخلوط می کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و یک پنس نمک را ۲ تا ۳ بار الک می کنیم. سپس سفیده های خنک را با دور تند همزن می زنیم تا سفید شود و پف کند. (ظرفی که سفیده در آن ریخته می شود و تیغه های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشند)
۳. سپس شکر دانه ریز را به سفیده ها اضافه کرده و حدود ۳ الی 4 دقیقه با دور تند همزن می زنیم. سپس دور همزن را کند کرده و زرده ها رو یکی یکی به سفیده ها اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن زرده ها مجددا دور همزن را زیاد کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه مواد را می زنیم. حالا دیگر همزن را کنار بگذارید. تخم مرغ ها و ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار