«اُمگا 3» تنش را کاهش می دهد

دریافت خبر : چهار‌شنبه 27 دی 1396 ساعت 15:30

محققان دانشگاه های کالیفرنیا و اوهایو، مطالعه ای شامل 194 شرکت کننده در گروه های سنی بین 18 تا 45 سال را برای دیدن اثررژیم غذایی غنی از امگا 3 بر سلامت و پرخاشگری فردی را انجام دادند.
در طول مطالعه، داوطلبان کپسول امگا 3 یا کپسول های جعلی را استفاده می کردند. در هنگام آزمایش، آن ها پرسشنامه ای درباره سطح تهاجم و تنش خود را پُر می کردند. نتایج نشان داد افرادی که امگا 3 مصرف می کردند نسبت به دیگران کمتر تهاجمی بودند. این اسیدهای غیراشباع نقش مهمی در تقاطع سلول های عصبی در مغز دارند و مقابله با استرس را ترویج می دهند. پرفسور «لوران بیگو» استاد روان شناسی اجتماعی و نویسنده این مطالعه می گوید: «بسیاری از متخصصان تغذیه و پزشکان معتقدند که بسیاری از مردم از فقر امگا 3 رنج می برند و آنها مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا 6 را در محصولات چرب فرآوری شده مصرف می کنند».
او همچنین اضافه کرد: «این بدان معنی نیست که ما به مکمل های غذایی وابسته شویم و می توانیم بجای آن از غذاهای طبیعی که غنی از امگا 3 هستند مانند ماهی و... استفاده کنیم ». به گزارش برنا، از آن جایی که بدن چگونگی سم زدایی را نمی داند بهتر است که از غذاهایی که غنی از امگا 3 هستند مانند روغن کلزا و ماهی های چرب را استفاده
کنیم.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@