مدیر جهاد کشاورزی فنوج از آغاز برداشت چای ترش خبر داد و گفت: ۸۰۰ کیلوگرم چای ترش از هر هکتار در فنوج برداشت می شود.

«عیسی قاضی» با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: چای ترش در فنوج در اردیبهشت کاشت و از اول آبان تا اواسط آن کار برداشت انجام می شود.
مدیرجهاد کشاورزی فنوج تصریح کرد: پیش بینی می شود از هر هکتار این محصول 800 کیلوگرم برداشت شود.
قاضی گفت: چاه ترش ارزش غذایی و دارویی فراوان دارد و نیز محصولی کامل ارگانیک است.
وی افزود: چای ترش محصول زراعی که در اقلیم چهار فصل سیستان و بلوچستان ثمره دهی بسیار بالایی دارد.
گفتنی است شهرستان فنوج دارای اراضی کشاورزی با قابلیت کشت محصولات زراعی و باغی است.
پایان پیام/ 516

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار