ظروف مسی از واقعیت تا تبلیغات

دریافت خبر : سه‌شنبه 26 تیر 1397 ساعت 8:41
امروزه در اغلب رسانه ها و شبکه های مجازی و همچنین بنا بر توصیه اطرافیان و گاهی طب سنتی استفاده از ظروف مسی برای طبخ غذا تبلیغ و سفارش می شود.

به گزارش جام جم، ظروفی که معلوم نیست واقعا مزیتی برای بدن دارند و سالم هستند یا خیر. برای رسیدن به اتفاق نظر علمی در خصوص فواید و مضرات این ظروف با علی شفیعی کارشناس ارشد بیوشیمی و محمد باقر ملجایی دانشجوی دکترای تغذیه گفت وگویی انجام دادیم و پرسش و پاسخ های زیادی مطرح شد تا به نتایج علمی و قانع کننده ای به شرح ذیل رسیدیم.
به طور کلی تمام ظروف فلزی با جنس های مختلف در اثر استفاده مکرر، شست وشو و در مجاورت با حرارت های بسیار بالا مقداری از فلز خود را در مواد غذایی رها کرده و می توانند تهدید کننده سلامت شوند.
محمد باقر ملجایی
ادعای تامین املاح بدن با ظروف مسی
مدتی است تولیدکنندگان به واسطه تبلیغ بهتر ظروف مسی، خانواده ها را به خرید این ظروف به عنوان بهترین تامین کننده املاح و مس بدن ترغیب می کنند. همچنین در برخی منابع ناموثق طب سنتی که در شبکه های مجازی هم در حال انتشار است طبخ غذا با کفگیرهای آهنی معروف به حسوم به عنوان درمان کننده کم خونی توصیه شده است.
ملجایی می گوید ادعایی که پیرامون این ظروف می شود این است که مس و آهن موجود در این ظروف برای بدن مفید است و اثر درمانی دارد؛ در حالی که آهن، مس و روی موجود در این ظروف به شکل اکسید شده بوده و به هیچ عنوان نمی تواند مورد استفاده بدن قرار گیرد و حتی می تواند در کبد و سیستم عصبی تجمع کرده و زیان آور باشد. مطالعات نشان می دهد افرادی که به طور مستمر و طولانی مدت در این ظروف غذا طبخ می کنند در خطر مسمومیت با این املاح قرار دارند که می تواند موجب بروز تهوع و سردرد و عوارضی چون آلزایمر شود. خانم های باردار و کودکان و سالمندان به میزان زیادی در معرض خطر مسمومیت با این ظروف ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@