برداشت چای ترش از 40 هکتار زمین های زراعی فنوج در جنوب سیستان و بلوچستان آغاز شد.

به گزارش  خبرگزاری صداوسیما ی مرکز سیستان و بلوچستان ، رئیس جهادکشاورزی فنوج گفت: چای ترش یکی از باصرفه ترین محصولات زراعی در سیستان و بلوچستان است که ارزش غذایی و دارویی بالایی دارد.
عیسی قاضی افزود: کاشت چای ترش در شهرستان فنوج اردیبهشت ماه انجام می شود و زمان برداشت آن نیز از اوایل آبان ماه آغاز و تا آذر ماه ادامه دارد.
وی گفت: در سال زراعی جاری در فنوج 40هکتار چای ترش کاشت شده است که عملکرد این محصول 800کیلوگرم در هکتار است و پیش بینی میشود در پایان فصل برداشت 32تن محصول برداشت شود.
قاضی افزود: گیاه چای ترش در مقابل کم آبی و آفات مقاوم است و به کود و سموم شیمایی نیازی ندارد و بهترین محصول برای کاشت در مناطق روستایی و مناطق کم آب است.
چای ترش در طب سنتی برای درمان بیماری هایی مثل فشار خون بالا، کلسترول خون، قند خون، بیماریهای گوارشی و بیماری افسردگی کاربرد دارد.
انور میری کارشناس داروهای گیاهی گفت: چای ترش حاوی مقادیر زیادی از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان ها است، که خاصیت ضد سرطانی هم دارد و تنها گیاهی است که چند خاصیت درمانی دارد.

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار