صادرات «ته دیگ» ایرانی!

دریافت خبر : شنبه 02 تیر 1397 ساعت 16:26
صادرات «ته دیگ» ایرانی!

ته دیگ این پیش غذای محبوب ایرانی در جهان هم طرفدارهای زیادی دارد و حتی آن را یک غذای کامل می دانند.
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، آیا شما هم «ته دیگ» دوست دارید؟ آیا شما هم از دسته افرادی هستید که سر سفره غذا همه دغدغه تان رسیدن «ته دیگ» است؟ آیا شما هم از خیر تعارف کردن «ته دیگ» می گذرید؟ آیا شما هم معتقدید که «ته دیگ» را باید یک غذای کامل دانست؟!
اگر جواب شما به سوال های بالا «بله» است، حتما این گزارش را هم دوست دارید!
ته دیگ قسمتی از پلو یا چلو است که ته دیگ رنگ سرخ می گیرد و برنج ها به هم می چسبند. در واقع به آن قسمت از پلو یا چلو که سخت و سرخ شده باشد، ته دیگ می گویند. البته اگر ته دیگ مواد دیگری به جز برنج داشته باشد، ته چین نام می گیرد که البته انواع مختلفی هم دارد.
اما ته دیگ را در بشقاب جداگاه سر سفره می آورند؛ ته دیگی که درسته از دیگ درآمده باشد-مانند ته دیگ پلوپز برقی- را «ته دیگ قلفتی» می نامند. اما لازم نیست هر ته دیگی قلفتی باشد، کافی ست خرد نشود و به صورت ورقه هایی به اندازه کف ست یا بزرگتر درآید. برای جدا کردن ته دیگ بهترین روش گذاشتن دیگ برنج در چند بند انگشت آب سرد است، البته دیگ باید مستقیما از روی آتش به آب سرد منتقل شود که در غیر این صورت جدا کردن آن سخت تر می شود. چون ته دیگ نباید آرام آرام سرد شود.
نکته مهم دیگر درباره سرو ته دیگ این است که باید آن را هرچه زودتر توی ظرف کشید و سر سفره بُرد، وگرنه پیر می شود! یعنی تازگی و طراوت خود را از دست می دهد. البته خیلی از ما از ته دیگ شب مانده نمی گذریم و حاضریم حتی سرد آن را بخوریم!

«ته دیگ» ایرانی غذایی برای همه جهان
روزنامه نیویورک ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@