پارسینه: از خوردن هر نوع ترشی به جز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز شود؛ خوردن ترشیجات با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبدی شده و شرایط را برای بیماریهای سیستم ایمنی از جمله MS، ویتیلیگو (برص)، گیلن باره و... فراهم می آورد.

از خوردن ترشیجات در شب پرهیز کنید؛ خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب پوکی استخوان و ضعف اعصاب و حتی سکته های مغزی و قلبی می شود.
یکی از خوردنیهای موجود در سفره ایرانیان از زمانهای دور تاکنون که جزو جدانشدنی سفره کدبانوهای ایرانی بوده ، انواع و اقسام ترشیجات (هفتبیجار، سیرترشی ، ترشی لیته ، ترشک، لواشک و...) است.
مصرف ترشیجات به نوبه خود از اصولی برخوردار است که خواندن این مطلب ، می تواند نگرش خوانندگان را تغییر دهد؛ ترشیجاتی از قبیل هفت بیجار، سیرترشی ، ترشی لیته و سایر اقلام دیگر از ترشیجات از نظر تقسیم بندی نه جزو غذا محسوب می شوند و نه تأثیر دارویی دارند بلکه باید به عنوان چاشنی غذاهای مختلف همراه با غذا به مقدار کم مصرف شوند.
مصرف زیاده از حد و غیراصولی ترشیجات نه تنها مفید نیست بلکه می تواند منبعث بیماریها و امراض مختلف در مصرف کنندگان آن شود؛ مصرف غیراصولی ترشیجات اگر در دوران جوانی مشکلی ایجاد نکند قطعاً در دوران میانسالی و پیری گریبانگیر خواهد بود.
نکته مهمی که همگان باید به آن اهتمام داشته باشند این است که مصرف ترشیجات از اصول مهمی برخوردار است؛ برای هر غذایی باید ترشیجات متناسب با آن غذا را انتخاب کرد چون ترشیجات اگر به درستی انتخاب نشوند، نه تنها مفید واقع نمی شوند بلکه می توانند تأثیرات منفی روی خوراکیها داشته باشند.
از نظر موقعیت زمانی ، زمان مصرف ترشیجات، سه ماهه زمستان و ماه اول بهار است؛ از خوردن ترشیجات در فصل تابستان و پاییز باید پرهیز کرد چون از نظر طب سنتی ایران، غذاهای فصل زمستان باید دارای طبع گرم باشند لذا توصیه می شود کنار غذاهای با طبع گرم و خشک ، مصرف ترشیجات را ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار