آنچه از پشت پرده آب های بطری شده باید بدانید؟

دریافت خبر : چهار‌شنبه 27 تیر 1397 ساعت 9:59
آنچه از پشت پرده آب های بطری  شده باید بدانید؟
نوشیدنی ها یکی از پرفروش ترین گروه های مواد غذایی در فصل تابستان تلقی می شوند و در این میان آب های بطری شده (آشامیدنی یا معدنی) از اهمیت بیشتری برخوردار است.

به گزارش جهان نیوز ، به رغم تفاوت بارز بین آب های آشامیدنی و آب معدنی، اغلب مردم بدون توجه به برچسب روی این دو محصول، آنها را از مراکز فروش می خرند و به جای هم استفاده می کنند.واضح است که هر دوی این محصولات تحت نظارت ارگان های دولتی از جمله دانشگاه های علوم پزشکی، سازمان ملی استاندارد سازمان غذا و دارو، بوده و دارای پروانه ساخت معتبر هستند.درباره اما و اگرهای آب معدنی و آشامیدنی با مهندس محسن احیائی، مدیر کنترل کیفیت کارخانجات آب معدنی و آشامیدنی به گفت وگو نشسته ایم.
آب های معدنی طبیعی از سرچشمه (چشمه، چاه و رودخانه) گرفته می شوند و این نوع آب ها به طور طبیعی غنی از املاح معدنی مفید برای بدن هستند.از طرفی تولیدکنندگان در فرآیند تصفیه و تولید آن فقط مجاز به استفاده روش های پالایش فیزیکی مانند اولترافیلتراسیون هستند تا به ماهیت معدنی بودن آن لطمه ای وارد نشود. هرگونه پالایش شیمیایی در فرآیند تولید این محصول غیرمجاز و ممنوع است.
تصفیه آب معدنی، نه با روش های شیمیایی
ترکیبات ضدعفونی کننده از جمله کلر و ازن از مهم ترین روش های تصفیه شیمیایی هستند. در تولید آب آشامیدنی علاوه بر فیلتراسیون، از این مواد شیمیایی نیز برای تولید آبی تمیز، سالم و عاری از هرگونه آلودگی استفاده می شود.
تغییر در ترکیبات آب، به وسیله کاستن یا افزودن برخی از املاح محلول در آب، ناخواسته منجر به تغییر در ماهیت ذاتی آب خواهد شد. بنابراین در صورت افزودن املاح به صورت دستی به آب، آن آب دیگر معدنی نیست و باید به عنوان آب آشامیدنی به فروش برسد.
نگهدارنده ها در آب های آشامیدنی
برای افزایش زمان نگهداری آب های آشامیدنی از مواد نگهدارنده (ازن، کلر و ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@