برگزاری جشنواره گردشگری خوراک از سوی دانشکده مدیریت واحد تهران غرب

دریافت خبر : سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1397 ساعت 9:6
برگزاری جشنواره گردشگری خوراک از سوی دانشکده مدیریت واحد تهران غرب
دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری و هتلداری واحد تحت پوشش حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و همکاری گروه آموزشی مدیریت گردشگری و هتلداری و رئیس دانشکده مدیریت واحد برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دومین جشنواره گردشگری خوراک با حضور پروین داداندیش رئیس واحد، محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، ندا آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت واحد،محسن امامی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، روشن بابایی مدیر کمیته علمی ثبت شهر خلاق رشت و عضو هیات علمی دانشگاه گیلان، محمد صالح حجت الاسلامی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نوای فرهنگ اوران پارس، مدیر عامل هتل پارسیان اوین و جمعی ازمعاونان و مسئولان واحد، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیری ...

دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری و هتلداری واحد تحت پوشش حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و همکاری گروه آموزشی مدیریت گردشگری و هتلداری و رئیس دانشکده مدیریت این واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دومین جشنواره گردشگری خوراک با حضور پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب، محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، ندا آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت واحد تهران غرب، محسن امامی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، روشن بابایی مدیر کمیته علمی ثبت شهر خلاق رشت و عضو هیات علمی دانشگاه گیلان، محمد صالح حجت الاسلامی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نوای فرهنگ اوران پارس، مدیر عامل هتل پارسیان اوین و جمعی از معاونان و مسئولان، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد تهران غرب در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.
این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی- اسلامی، کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانواده های ایرانی، کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد.
در این جشنواره 170 نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@