جوجه کباب یکی از خوش طعم ترین و مجلسی ترین غذا ها در آشپزی ایرانی ها است.

به گزارش « شیعه نیوز »،جوجه کباب بیشتر اوقات برای مهمانی های رسمی و غیر رسمی مورد مصرف قرار می گیرد. اگر شما می خواهید یک جوجه کباب خوش طعم و زبان زد را درست کنید باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه می خوانید.
۱- نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.
خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره.
ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.
پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.
کره هم، چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز، چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق. غ. کره ی مذاب اضافه کنید.
۲- نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.
این روش ها را انجام ندهید، چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار