نان گران یا سیاست های غلط؟

دریافت خبر : دوشنبه 01 آبان 1396 ساعت 8:53

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی آردسازان از کیفیت آرد تولید شده در داخل دفاع می کند اما او نیز همانند تولیدکنندگان نان بر این باور است که باید گندم با کیفیت و بی کیفیت تولید داخل یا وارداتی را با نسبت مناسب ترکیب کنیم تا آردی با استاندارد مناسب، در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
شرق در گزارشی نوشت: رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی آردسازان از کیفیت آرد تولید شده در داخل دفاع می کند اما او نیز همانند تولیدکنندگان نان بر این باور است که باید گندم با کیفیت و بی کیفیت تولید داخل یا وارداتی را با نسبت مناسب ترکیب کنیم تا آردی با استاندارد مناسب، در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
مردم هر روز نان هایی که زود بیات می شود را خریداری می کردند و تقریبا به این نان که از نانوایی ها (به ویژه دولتی پزها) خارج می شود، عادت کرده بودند که اظهارات سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت و درمان در مراسم روز جهانی غذا و اعطای نشان ایمنی و سلامت، تلنگری به جامعه وارد کرد و به مردم یادآوری کرد که نان بی کیفیت می خورند. وزیر بهداشت در این همایش از شوری نان و مصرف زیاد نمک در ایران اظهار نگرانی کرده و مصرف بیش از حد نمک در زمان پخت نان را به کیفیت پایین گندم تولید داخل، ربط داده بود.
این مسئله جنجالی را بر سر کیفیت گندم خودکفاشده داخلی ایجاد کرد؛ تا اینکه یزدان سیف، مدیر عامل بازرگانی دولتی، در نشستی خبری از ارتقای رتبه نان بر اساس رده بندی های وزارت بهداشت خبر داد. به گفته او نمره کیفیت نان از ٨٢ در مرداد سال گذشته به ٨٤ در مرداد سال کنونی ارتقا یافته است. اما بعید است که این دو پله ارتقا، مهر تأییدی بر کیفیت گندم تولید داخل باشد.
آن طور که محمد جواد کرمی ...

اخبار پیشنهادی:
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار اقتصادیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار اقتصادی ←

    آخرین اخبار اتحادیه طلا بستن

    مشاهده همه اخباراخبار اتحادیه طلا←