اپ پویاخونه

روایت یک کارآفرین از تولید عسل با اصلاح نژاد زنبور

دریافت خبر : جمعه 10 دی 1395 ساعت 12:48

به گزارش مشرق به نقل از سازمان بسیج سازندگی، تاثیری که یک نژاد خوب زنبور عسل بر افزایش بازدهی و کاهش بیماری و تلفات دارد، امروزه بر هیچ زنبورداری پوشیده نیست، اما بهترین نژاد زنبور عسل کدام است؟ نژاد روسی، قفقازی، ایتالیایی یا کارنیکا؟ این یکی از مهم ترین سوالات و دغدغه های هر زنبورداری باشد.
باید توجه داشت یکی از مهم ترین نکاتی که در انتخاب نژاد زنبور عسل از آن غفلت می شود، توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی منطقه زنبورداری است. هر نژاد زنبور عسل در یک شرایط آب و هوایی خاص بهترین عملکرد را داراست.
مثلا نباید انتظار داشته باشیم نژادی که در آب و هوای معتدل مدیترانه عملکرد خوبی دارد در آب و هوای گرم و خشک نیز دقیقا همان عملکرد را به نمایش بگذارد. پس برای انتخاب بهترین نژاد زنبور باید توجه کنیم که هر نژاد در چه شرایط محیطی و دمایی بهترین عملکرد را دارد.
اما به طور کلی می توان چند ویژگی عمومی را برای شناسایی یک نژاد خوب، فهرست کرد. زنبورهای یک نژاد خوب آرامند و به ندرت نیش می زنند، پر محصولند، به اندازه لازم (نه کم و نه زیاد) بچه می دهند، گل های شهددار را به سرعت پیدا می کنند، مصرف عسل زمستانی آن ها کم است، در مقابل امراض مقاومند و رشد سالانه شان را هرچه زودتر حتی در اواخر زمستان شروع می کنند.
تجربه ۱۶ سال زنبورداری
امیر یاری یکی از برگزیدگان سومین همایش ملی طلایه داران اقتصاد مقاومتی و یکی از زنبورداران موفق کشور است. او با اصلاح نژاد زنبورهای بومی و استفاده از نژاد کارنیکا در کرمانشاه توانسته موفقیت های اقتصادی خوبی به دست آورد.
این فعال اقتصاد مقاومتی درباره چگونگی ورود به عرصه زنبورداری، می گوید: «از کودکی در زنبورداری ...

اخبار پیشنهادی:
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار عمومیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

    آخرین اخبار استخدام بستن

    مشاهده همه اخباراخبار استخدام←