هرگز روی زغال کباب نکنید

دریافت خبر : دوشنبه 11 دی 1396 ساعت 12:13

هرگز روی زغال کباب نکنید

این متخصصان می گویند: کباب کردن یک روش کم چربی برای طبخ غذا است اما باید هوشیار باشیم که اگر گوشت کبابی زیاد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پی خواهد داشت. این مطالعات نشان می دهد که برگرها و کباب های آبدار بویژه در حالت نیم سوز و ذغالی شده حاوی مواد سرطان زا هستند.

محققان در توضیح این مطلب می گویند: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می کنید، مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می ریزید و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می کند ماده سرطان زا تولید می شود که این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمی گردد و برای بدن خطرناک است. لذا متخصصان تغذیه توصیه می کنند که یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت، سرخ کردن و یا تنوری کردن این ماده خوراکی است. این متخصصان تایید می کنند که طبخ غذا در مدت زمان طولانی تر و در دماهای پایین تر روش بسیار بهتر و سالم تری است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نیز توصیه می شود چرا که مقدار چربی که از این نوع گوشت ها ممکن است روی ذغال بریزد به میزان قابل توجهی کمتر است و در نتیجه از مقدار مواد سرطان زایی که ممکن است تولید شوند، کاسته خواهد شد.

اخبار پیشنهادی:
    هرگز روی زغال کباب نکنید
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار عمومیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

    آخرین اخبار تبیان بستن

    • بخور نخورهای زمستانی

    • راه رفع شکرک عسل

    • هیچ کسی بدعکس نیست!

    • اصول شیک پوشی افراد چاق

    • برترین خودروهای دنیا برای المپیک

    • بوی بدن درباره سلامتی تان چه می گوید

    • سر حرف تان بایستید و بگویید نه!

    • جملاتی که فقط به فرزندان اول خود می گوییم

    • کارتن های ممنوعه برای کودکان

    • جهان به سمت ظهور مهدی موعود می رود

    • آنچه در مورد مهریه 110 سکه ای باید بدانید

    • قیمت نفت در ۲۰۱۸ به کجا می رود؟

    مشاهده همه اخباراخبار تبیان←