پکن- ایرنا- همزمان با شروع فصل سرما و ورود فزاینده مسافران به چین، نگرانی ها در خصوص بازگشت کرونا به این کشور افزایش یافته است در عین حال شیوع گسترده همه گیری در ژاپن و کره جنوبی هم باعث اعمال محدودیت های جدید شده است.

به گزارش ایرنا، مقام ها و نهادهای بهداشتی چین اعلام کرده اند که در یک ماه گذشته موارد وارداتی از کشورهای دیگر بیشتر شده و مواد غذایی منجمد وارداتی آلوده به ویروس کرونا نیز باعث شده است تا کشور با خطر انتقال این ویروس مواجه شود.
تنها در ۳۰ روز گذشته، در چین ۹۸ مورد ابتلای کووید ۱۹ با منشا داخلی به ثبت رسیده است که ۷.۵ برابر بیشتر از یک ماه قبل از آن است سه کانون جدید بیماری شهرهای تیان جین و شانگهای در شمال شرق و منطقه منچوری مغولستان داخلی در شمال غرب چین هستند که بعضا تحت قرنطینه قرار گرفته و رفت و آمد به نقاط آلوده این شهرها بشدت تحت کنترل است.
«می فونگ» سخنگوی کمیسیون ملی بهداشت چین در یک جلسه توجیهی رسانه ای گفت: بسیاری از موارد، عفونت های خوشه ای بوده و مسیرهای انتقال متنوع شده است، انتقال ویروس از انسان به انسان و از محصول به انسان می تواند جامعه را به خطر بیندازد.
او می افزاید: غذاهای منجمد وارداتی آلوده به این ویروس به طور قابل توجهی افزایش یافته و استان های بیشتری را تحت تأثیر قرار داده است.
آنچه برای چین نگران کننده است اینکه طیف وسیعی از محصولات از جمله غذاهای دریایی، دام و طیور شناسایی شده که آلوده به ویروس کرونا است این عفونت ها از مواد غذایی با زنجیره سرد و حتی از ظروف آلوده به انسان منتقل شده است.
«جانگ لیوبو» محقق مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های چین در این باره می گوید: عفونت کووید ۱۹ از مصرف مستقیم غذا نگران کننده نیست اما واردات محصولات سرد آلوده مشکل ساز است.
از سوی دیگر «وو زون یو» رئیس مرکز ویروس شناسی چین اعلام کرده است که کشورش قادر است از شیوع بسیار گسترده کرونا در فصل زمستان جلوگیری به عمل آورد. ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار