چند نکته طلایی برای خرید وسایل آشپزخانه

دریافت خبر : چهار‌شنبه 31 مرداد 1397 ساعت 3:34
چند نکته طلایی برای خرید وسایل آشپزخانه

پیشنهاد می کنیم برای این که آشپزخانه تان تبدیل به انباری نشود، قبل از خرید وسایل آشپزخانه حتما یک فهرست از لوازم مورد نیازتان تهیه کنید.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، خرده ریزهای آشپزخانه به قدری زیاد هستند که اگر بدون برنامه ریزی خرید کنید، ممکن است همه ی کابینت ها پر شوند؛ درحالیکه ممکن است از هیچ کدام از آن وسایل، سالی یک بار هم استفاده نکنید. پیشنهاد می کنیم خیلی از خرده ریزها را موردی و بر حسب نیازتان بخرید. این صفحه نکات ضروری برای خرید ظروف و وسایل آشپزخانه را بیان می کند.

مهم ترین نکته در هنگام خرید سرویس چینی، فرم ظرف و نقش روی آن است. بنابراین لازم است هنگام انتخاب به زیبایی فرم، طراحی، تعداد ظروف سرویس و کاربردی بودن ظرف ها دقت کنید.
ثبات رنگ ظروف در برابر شوینده های دستی و مواد شوینده ی ماشین ظرف شویی اهمیت زیادی دارد. سرویس های چینی باکیفیت، سبک و در عین حال بسیار سخت هستند. این ظرف ها و لعاب شان در برابر خط و خش مقاوم ند. لعاب مقاوم، از لب پرشدن ظرف ها جلوگیری می کند؛ علاوه براین ظروف چینی باکیفیت، در برابر حرارت زیاد فرهای خانگی ترک نمی خورند. 

نکته مهم در خرید سرویس قاشق و چنگال این است که هنگام شست وشو آسیب نبینند؛ بنابراین هرچه جنس قاشق و چنگال محکم تر باشد، بهتر است. ست دوازده نفره ی قاشق و چنگال معمولا علاوه بر قاشق، چنگال و کارد غذاخوری، کف گیر، ملاقه، قاشق سوپ خوری، چنگال ماهی، کارد و چنگال میوه خوری، قاشق چای، شربت و بستنی خوری، کارد استیک، کارد سرو کیک، ملاقه ی سس، قاشق و چنگال سالاد، گیره ی قند و شیرینی، قاشق عسل و قاشق شکر نیز دارد.

در خرید ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@