خواص کدو حلوایی

دریافت خبر : سه‌شنبه 03 بهمن 1396 ساعت 15:28
خواص کدو حلوایی

کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است و خواص تغذیه ای فراوانی را برای بدن به همراه دارد.

به گزارش جام جم، برخی از شاخص ترین این خواص عبارتند از:
تنظیم فشار خون
کدوحلوایی به علت برخورداری از فیبر، پتاسیم و ویتامین C برای قلب مفید است. طبق نتایج مطالعات اخیر، در درمان فشارخون بالا علاوه بر کاهش مصرف سدیم باید به مصرف مقادیر کافی پتاسیم نیز توجه شود. افزایش مصرف پتاسیم همچنین با کاهش احتمال سکته در ارتباط است و موجب محافظت از بدن در برابر تحلیل توده های عضلانی و حفظ تراکم معدنی استخوان ها می شود.
تقویت سیستم ایمنی
تخم و گوشت کدوحلوایی سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است. این مواد مغذی نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می کنند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان
مطالعات نشان داده است مصرف مواد غذایی حاوی بتاکاروتن بالا موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می شود. شواهد از این قرار است که رابطه معکوسی بین افزایش غلظت لیکوپن (نوعی بتاکاروتن) با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در سالخوردگان وجود دارد. پژوهشگران همچنین ضمن بررسی جمعی از ژاپنی ها دریافتند مصرف بتاکاروتن می تواند از پیشرفت سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) جلوگیری کند.
بعلاوه، کدوحلوایی غنی از آنتی اکسیدان هاست. ویتامین C، ویتامین E و بتاکاروتن موجود در این ماده غذایی در تأمین سلامت چشم و پیشگیری از آسیب های انحطاطی به چشم مؤثر است. در نتایج پژوهشی که روی جمعیتی از زنان آفریقایی ـ آمریکایی انجام گرفت، نشان داده شد مصرف سه یا بیش از سه وعده میوه در طول روز می تواند به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (تباهی ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@