کدامیک ماست برای مصرف کم خطرتر است؟!

دریافت خبر : یکشنبه 26 شهریور 1396 ساعت 11:49

مقابل یخچال لبنیات فروشگاه که بایستید هزار و یک جور محصول جدید می بینید.کم چرب، پرچرب، غنی شده، بدون لاکتوز، پروبیوتیک و.... اما آیا این همه اسم فقط برای تجارت و بالارفتن فروش است یا واقعا دنیای لبنیات آنقدر گسترده شده که هر روز محصولی با ویژگی های جدید از راه می رسد؟
سلامت نیوز؛ اگر می خواهید درباره محصولات جدید لبنی اطلاعات بیشتری کسب کنید، این راهنما را بخوانید.
پروبیوتیک
پروبیوتیک ها، میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اگر به اندازه کافی به خوراکی ها اضافه شوند، می توانند آثار مثبتی روی سلامت ما داشته باشند. مهم ترین خاصیت این نوع محصولات، کاهش عوارض عدم تحمل لاکتوز است. یعنی افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند و با خوردن شیر نفخ می کنند و کسانی که به سختی می توانند لبنیات را هضم کنند یا خیلی زود به مشکلات گوارشی مثل یبوست دچار می شوند، با خوردن محصولات پروبیوتیک می توانند وضعیت گوارشی شان را بهتر کنند. اما محصولات پروبیوتیک خواص دیگری هم دارند. آنها با سرطان مبارزه و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند، ضدعفونی کننده دستگاه گوارشی هستند و با جلوگیری از رشد باکتری های عفونت زا در بدن، به سلامتی شما کمک کرده و باکتری های مضر را در بدن سرکوب می کنند. همچنین مصرف پروبیوتیک ها باعث جذب بیشتر مواد مغذی موجود در مواد غذایی مصرفی تان می شود. به عنوان مثال پروبیوتیک ها تأثیر زیادی در جذب کلسیم، ویتامین K و ویتامین B دارند. یک نکته جالب دیگر درباره پروبیوتیک ها این است که آنها بدن را از عوارض دارویی پاک می کنند. مثلا مصرف آنتی بیوتیک ها برای درمان بیماری های ویروسی معمولا باعث از بین رفتن باکتری های مفید سیستم ...

اخبار پیشنهادی:
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار اقتصادیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار اقتصادی ←

    آخرین اخبار اتحادیه طلا بستن

    مشاهده همه اخباراخبار اتحادیه طلا←