غذا های حجیم، پرچرب و سرخ شده مصرف نکنید

دریافت خبر : پنجشنبه 24 خرداد 1397 ساعت 18:25

غذا های حجیم، پرچرب و سرخ شده مصرف نکنید

به گزارشخبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر عبداللهی درخصوص تغذیه صحیح بعد از ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به این که در طول ماه مبارک رمضان، برنامه منظمی برای تغذیه وجود داشته و ریزه خواری در این ماه کمتر بوده است، بنابراین بهتر است این عادت غذایی بعد از ماه رمضان هم ادامه یابد، زیرا خوردن تنقلات بیش از حد و ریزه خواری در تمام ساعات روز، موجب افزایش وزن می شود.
وی با تاکید بر اجتناب از ریزه خواری، تنقلات و دم به دم خوردن، افزود: در ماه مبارک رمضان، دستگاه گوارش به دلیل نخوردن در ساعات طولانی در حال استراحت بوده است، بنابراین باید حداقل تا یک هفته بعد از ماه رمضان از خوردن غذا های حجیم، سنگین، پرچرب و سرخ شده جلوگیری شود و غذا های کم ادویه، بدون چربی، کم حجم، بخار پز و آب پز شده مصرف شود تا مشکلات گوارشی که عمدتا به صورت سوء تغذیه و سوء هاضمه بروز می کند، اتفاق نیفتد.
دکتر عبداللهی همچنین بر لزوم استفاده از میان وعده های سالم تاکید کرد و گفت: توصیه ما این است که در میان وعده ها، سبزیجات، میوه و مواد خوراکی که ارزش غذایی بالایی دارند، مصرف شوند.
وی با اشاره به اینکه ممکن است برخی از افراد در ماه مبارک رمضان دچار کمبود وزن شده باشند، افزود: لازم است این افراد بعد از این ماه، برنامه غذایی متنوع و متعادل داشته باشند و به میزان لازم و کافی، سبزی، میوه و مایعات مصرف کنند تا وزن از دست رفته آن ها جبران شود و دچار سوء تغذیه و مشکلات تغذیه ای نشوند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، بر ضرورت رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه بعد از ماه رمضان و مصرف روزانه میوه و ...

اخبار پیشنهادی:
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@

آخرین اخبار سلامتبستن

مشاهده همه اخباراخبار سلامت ←

آخرین اخبار واحد مرکزی خبر بستن

مشاهده همه اخباراخبار واحد مرکزی خبر←