مبتلایان به "سیروز کبد" چه غذاهایی بخورند؟

دریافت خبر : پنجشنبه 10 اسفند 1396 ساعت 10:37

پول نیوز - رییس شبکه هپاتیت کشور بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مبتلایان به سیروز کبدی را تشریح کرد.
دکتر سید موید علویان با بیان اینکه یکی از مهم ترین مسائل در رابطه با بیماران مبتلا به سیروز، رژیم غذایی است، گفت: طبق تحقیقات مختلف نشان داده شده است که یک رژیم غذایی مناسب در بسیاری از موارد باعث تحول شدیدی در بیماری و حال شخص می شود. البته رژیم غذایی هر بیمار به شدت و وضعیت بیماری اش بستگی دارد، اما اصول کلی همه این رژیم ها یکسان است.
وی با بیان اینکه عناصر تشکیل دهنده مواد غذایی عبارتند از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی، افزود: در بیشتر نقاط جهان، از جمله آسیا و ایران غلات ۷۰ درصد انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند. از جمله غلات می توان به مواد غذایی چون گندم، برنج، جو، ماکارونی، بلغور، سیب زمینی و ... اشاره کرد. مصرف این گروه از مواد غذایی در افراد مبتلا به سیروز بلامانع است. بیشتر غلات دارای ترکیبات شیمیایی مشابه و آهن و برخی از ویتامین های گروه B هستند. باید توجه کرد که سیب زمینی به علت داشتن پتاسیم بالا و هضم آسان، ماده غذایی خوبی برای افراد ناتوان و بیماران مبتلا به سیروز است و توصیه می شود این بیماران در رژیم غذایی روزانه خود مقداری سیب زمینی مصرف کنند.
علویان با بیان اینکه قند معمولی، شکر، عسل و خرما نیز از جمله مواد کربوهیدرات هستند، افزود: عسل به دلیل داشتن مواد غذایی ضد عفونی کننده، از رشد بیش از حد باکتری ها در روده جلوگیری می کند. عسل همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم و برخی از ویتامین هاست. به بیماران مبتلا ...

اخبار پیشنهادی:
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار عمومیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

    آخرین اخبار پول نیوز بستن

    مشاهده همه اخباراخبار پول نیوز←