در تولید نان با کیفیت، گندم، میزان سبوس آرد و نانوا نقش اساسی دارند تا نانی خوب و سالم بر سفره ها قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار از ، نان سالم یکی از ارکان سلامت در کلام ابن سینا پزشک مشهور ایرانی است، این پزشک ایرانی اعتقاد دارد درکنار میوه ، شیرینی طبیعی وآب سالم برای سلامتی باید نان هم سالم باشد و قطعا برای دست یابی به نان با کیفیت راهی جز استفاده از مواد اولیه خوب نیست.
آرد خوب و افزودنی های مجاز با کیفیت در کنار نانوای ماهر به تولید نان خوب و در نتیجه ادامه فرایند زندگی سالم می انجامد.
چند سالی است که پخت و رسیدگی به نانوایی ها از اهمیت زیادی برخوردار شده است به همین دلیل با تیمی از بازرسان سازمان صمت از چند واحد نانوایی که در گزارش های مردمی از آنها شکایت شده بود، بازدید کردیم.
در این بازدیدها یکی از این نانوایی ها خمیرترش را در ظرفی نامناسب تهیه و نگهداری کرده است، فضای مغازه نیز تمیز نیست.
بازرس برای وی جریمه می نویسد اما، صاحب نانوایی که خانم جوانی است گفت: فقط ما نانوایی های دولتی را مداوم بازدید وجریمه می کنید وبه آزادپز ها کاری ندارید حتی برایتان مهم نیست، سهمیه آرد دولتی در نانوایی آزادپز باشد و آدرس نانوایی آزادپزی در همان نزدیکی را می دهد، بازرس به وی در خصوص رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی اش تذکراتی می دهد و به چند کوچه بالاتر و نانوایی آزادپز می رود نانوایی فضای بزرگ و تمیزی دارد ، اما هیچ کدام از اعضای نانوایی ماسک ندارند و در کنار آن بازرسی از انبار مغازه مشخص می کند که وی از سهمیه دولتی یک نانوایی متخلف آرد خرید کرده است.
تذکر کتبی به صاحب نانوایی ابلاغ می شود و راهی نانوایی دیگری در یکی دیگر از خیابان های شهر کرمان می شویم.
در بررسی ها اغلب تخلفات به حوزه فروش غیرمجاز آرد سهیمه دولتی مربوط می شود و در کنار ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار