پخت و پز با کدام روغن باعث تنبلی می شود؟

دریافت خبر : جمعه 08 اردیبهشت 1396 ساعت 12:43
محققان دریافتند استفاده از نوع روغن در پخت وپز با تنبلی و دیابت در ارتباط است. به گزارش فودکلینیک و به نقل از ایسنا ، نتایج بررسی های انجام شده نشان داده است، نوع پخت وپز و استفاده از روغن های نامناسب باعث ابتلا به بی تحرکی و تنبلی در افراد می شود. به گزارش نیچر،محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اظهار کردند: نوع پخت وپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلی در افراد شده و منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی مثل دیابت می شود. همچنین مصرف مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ایجاد رفتار تنبل به ویژه در میان زنان می شود. مایکل اسمیت، محقق این بررسی اظهار کرد: رژیم غذایی حاوی PUFA به شدت با بی تحرکی در میان دختران قبل از نوجوانی در ارتباط است و این عامل با بیماری دیابت در میان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد. ارتباط بین بی تحرکی و رژیم غذایی PUFA در دختران ۱۱ ساله آشکارتر است. محققان اظهار کردند: این چربی ها در مواد غذایی مانند چیپس ، شکلات انرژی زا، شیرینی یا همبرگر که برای تهیه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و مارگارین استفاده می شود، بیشتر است. نتایج این بررسی ...


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@