مصرف ماهی در ایران یک سوم جهان است

به گزارش فر نیوز به نقل از گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، کاوه رحمانی فرح یکی از مبتکران پروژه تولید نخستین فست فود دریایی کشور با اشاره به اینکه بو و طعم نامطلوب مهمترین علت کاهش مصرف ماهی، در کشور است، اظهار داشت: طی آخرین مطالعات آماری متاسفانه مصرف ماهی در ایران یک سوم حداقل استاندارد جهان است، در حالیکه این غذای دریایی مهمترین منبع مواد مغزی و امگا ۳ به شمار می رود و مصرف آن در مبتلایان به مشکلات قلبی و خصوصا کودکان و مادران باردار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وی افزود: با همکاری تیمی متشکل از فارغ التحصیلان صنایع غذایی و با انجام مطالعات و تحقیقات گسترده دانشگاهی، موفق به تولید فست فود کاملا سالم و بدون میکرو اورگانیزم از ماهی شده اند که علاوه بر داشتن تمام خواص مفید آن، دیگر بو یا طعم نامطلوب آن را ندارد. رحمانی فرح ادامه داد: دستاوردی که علاوه بر ایجاد تحولی بزرگ در صنعت غذایی کشور در کل منطقه و حتی خاورمیانه مشابهی برای واردات ندارد و می تواند با تجاری سازی هرچه بیشتر صادرات کشورمان در این زمینه را نیز مهیا کند. این مبتکر صنایع غذایی کشورمان با اشاره به موفقیت ...

(در صورت عدم انتقال، اینجا را کلیک کنید) موتور جستجوی تخصصی خبر Tnews.ir