نکات بسیار ریز برای تمیز کردن آشپز خانه

دریافت خبر : جمعه 30 شهریور 1397 ساعت 0:25

مراقب این میکروب های موذی باشید، زیرا به هرجایی رسوخ میکنند گاهی یک آشپزخانه به ظاهر تمیز و بی عیب و نقص می تواند پذیرای باکتری ها و میکروب های زیادی باشد، زیرا میکروب ها و جرم ها در قسمت هایی جا خوش می کنند که شما حتی تصورش را هم نمی کنید. میکروب ها و باکتری ها موجودات موذی و فرصت طلبی هستند که به سرعت تکثیر می شوند و بدون این که خودتان متوجه شوید
می توانند از یک تخته برش گوشت به فضای داخل کابینت، ظروف و… رسوخ کنند و سبب بیماری شما شوند، تراژدی زمانی شروع می شود که شما مرغ را برای برش دادن روی تخته گوشت می گذارید و بدون این که دست تان را بشویید برای آوردن چاقو به سراغ کشو می روید. میکروب ها با چشم قابل مشاهده نیستند و به همین دلیل گاهی تصور می شود وجود ندارند.
دستگیره در یخچال
یکی از فضا هایی که به مقدار زیاد در معرض تجمع میکروب های موجود روی گوشت قرمز و گوشت سفید است دستگیره در یخچال و فریزر است. میکروب ها و باکتری های متعددی روی گوشت خام زندگی می کنند. از این رو هنگام برش دادن آن ها خیلی مراقب باشید، زیرا انتشار میکروب گاهی از گوشت خام منشاء می گیرد.
یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها برای پیش گیری از این اتفاق این است که زمانی که دست به گوشت خام می زنید برای آوردن چاقو از داخل کشو یا مراجعه مجدد به یخچال و فریزر دست تان را بشویید. شستن دست با آب و صابون بلافاصله پس از دست زدن به گوشت خام و قبل از هر کار دیگری ساده ترین روش برای پیش گیری از انتشار میکروب در فضای آشپزخانه است.
حوله مخصوص خشک کردن ظروف
بسیاری از افراد فکر می کنند حوله مخصوص خشک کردن ظروف تمیز و فاقد هر گونه میکروب و باکتری است در حالی که حقیقت خلاف ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@