#سال_نو_میلادی

#کره_شمالی

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#خاشقجی

#جام_ملت_های_آسیا

#بودجه_سال_۹۸

#برجام

#ترامپ

#پرسپولیس

#قیمت_ارز_و_طلا

#طرح_ترافیک

#افزایش_حقوق_کارمندان

#سینما

#تظاهرات_پاریس

#لیگ_برتر_فوتبال

#استقلال

#لیونل_مسی

#استخدام

#حوادث

روش تهیه لبو پلو؛ غذایی کاملا پاییزی

دریافت خبر : پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱
روش تهیه لبو پلو؛ غذایی کاملا پاییزی
در این مقاله طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام «پلوی لبو» آموزش می دهیم. حتما یک بار آن امتحان کنید.

در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسان تر به چغندر یا لبو زیاد تر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام «پلوی لبو» آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.
مواد لازم:
مرغ پخته و ریز خرد شده: نصف یک عدد
لبو پخته و خرد شده: چهار عدد
اسفناج پخته شده: ۱۰۰ گرم
برنج آبکش شده: سه پیمانه
پیاز سرخ شده: یک عدد
زعفران ساییده شده: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می دهیم و لبو ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم.
اسفناج ها را می گذاریم کمی نرم شوند. (اسفناج ها نیازی به پخت زیاد ندارند)
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می گذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبو ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
منبع: loghme.com

[ مشاهده متن کامل روش تهیه لبو پلو؛ غذایی کاملا پاییزی در پایگاه خبری تحلیلی پارسینه ]

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@