نگهداری ماهی قرمز نیازمند احساس مسئولیت است

دریافت خبر : دوشنبه 28 اسفند 1396 ساعت 12:34
نگهداری ماهی قرمز نیازمند احساس مسئولیت است
فعالان محیط زیست و مدافعان حقوق حیوانات و ازجمله آبزیان همگی به لزوم توجه و شناخت راه های نگهداری ماهی قرمز به جای حذف آن از سفره های هفت سین تاکید دارند.

خسرو اعتماد کنشگر و فعال محیط زیست در گفت وگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: در گذشته سیب قرمز را در آب می انداختند و در سفره هفت سین قرارمی دادند چون تولید ماهی قرمز در کشور وجود نداشت اما امروزه استفاده از ماهی قرمز مرسوم است و نمی توان آن را از سفره ها هفت سین مردم حذف کرد.
وی با انتقاد از گفته های سطحی مطرح شده در مورد کشتار این ماهی ها گفت: در زمانی که هزاران ماهی در اقیانوس ها و دریاها در اثر سموم کشاورزی و موادنفتی می میرند مرگ ومیر این ماهی ها نباید محل مناقشات باشد چراکه موضوعات بسیاری اعم از اشتغال زایی، علاقه مردم به استفاده از مظاهر طبیعت و احیای رسوم در استفاده این گونه طبیعی مطرح است.
مدیرعامل جمعیت کویر سبز کاشان با بیان اینکه نباید مردم را از استفاده ماهی قرمز منع کرد، تصریح کرد: بسیاری افراد از تولید و پرورش ماهی های قرمز و زینتی ارتزاق می کنند چرا که تولید این ماهی آسان و تکثیر آنها راحت است.
نماینده سازمان های مردم نهاد کاشان در مورد میزان مصرف آب برای پرورش این ماهی ها گفت: این ماهی آب کمی برای تولید و پرورش نیاز دارد و حتی در بسیاری موارد آب مصرفی آن، برای استفاده مجدد تصفیه می شود حتی این آب برای گیاهان و زمین های کشاورزی مفید است چرا که دارای مواد آلی است که به رشد گیاهان کمک می کند.
محیط زیست نیازمند تفکر و تعقل است
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه در ایران گاهی با موضوعات محیط زیستی با احساسات برخورد می شود، افزود: محیط زیست نیازمند تفکر و تعقل است و نگاه احساساتی به محیط زیست باعث نابودی آن خواهد بود.
این فعال محیط زیست با بیان اینکه فعالان محیط زیست با گذاشتن ماهی قرمز سر سفره هفت سین مخالف ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@