کدام محصولات تراریخته وارد کشور می شوند؟

دریافت خبر : سه‌شنبه 29 خرداد 1397 ساعت 10:28
کدام محصولات تراریخته وارد کشور می شوند؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص محصولات تراریخته و انواعی که به ایران وارد می شوند، توضیحاتی داد.

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: به طور کلی تراریخته ها از نظر ارزش غذایی هیچ فرقی با محصولات خوراکی طبیعی ندارند، برای مثال، ذرت تراریخته همان کیفیت و ویتامین های موجود در نوع طبیعی خود را دارد.
اما و اگرها در مورد محصولات تراریخته
وی ادامه داد: در واقع مسئله بر سر میزان ارزش غذایی یا ضروری و غیر ضروری بودن محصولات تراریخته نیست، اما چون در این گروه های غذایی تغییرات ژنتیکی و به نوعی اصلاح نژاد انجام گرفته است، برخی ها مدعی احتمال تاثیر این تغییرات ژنی در ژنوم انسان هستند.
وی با تاکید بر اینکه فعلا گزارش علمی معتبری از آثار مخرب تراریخته ها به ثبت نرسیده است، ادامه داد: برخی می گویند که مصرف این محصولات خطرناک است و مشکلاتی را با خود به همراه می آورد و این در حالی است که تا کنون F.D.A این موضوع را برای منع مصرف تراریخته ها تایید نکرده است.
ولایی مطرح کرد: بحث دیگری که در حوزه تراریخته وجود دارد، حساسیت غذایی به این محصولات است و شاید برخی از ادعاهای منوط به آثار مخرب این محصولات فقط ناشی از ناسازگاری با برخی مزاج ها باشد.
محصولات تراریخته وارداتی به ایران
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به محصولات تراریخته وارداتی به ایران افزود: روغن کلزا، ذرت، سویا، روغن پنبه دانه و برخی بذر های اصلاح شده از جمله محصولات تراریخته وارداتی در کشور هستند.
ولایی در ادامه فواید محصولات غذایی تراریخته را برشمرد و اظهار کرد: تنها حسن محصولات تراریخته، مقاومت چشمگیرشان در برابر آفت کش ها است.
اجباری بودن برچسب تراریخته روی محصولات
وی به ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@