خواب شاطر و خوراک قاطر

دریافت خبر : یکشنبه 01 بهمن 1396 ساعت 19:59

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رییس اتحادیه صنف نانوایان ورامین در مصاحبه ای اختصاصی با ما از تعدد بیش از حد واحد های خبازی در ورامین انتقاد کرد و گفت : طبق استانداردها باید در این شهرستان 200 نانوایی وجود داشته باشد اما اکنون 330 واحد در این زمینه فعالیت می کنند.
اسلام حبیبی افزود: متاسفانه اداره صنعت ، معدن وتجارت و نیز اتحادیه اصناف ورامین بدون توجه به وفور نانوایی ها در این شهرستان مجوز تاسیس نانوایی می دهند در حالی که این امر به بیکاری حتی تعطیلی نانوایی های قدیمی منجر شده است.
وی اضافه کرد: در گذشته تعیین تعداد نانوایی ها بر مبنای هر هزار نفر یک واحد خبازی بود اما در سال های اخیر حدود 400 متر مبنای این کار قرار گرفته است.
رییس اتحادیه صنف نانوایان ورامین با اشاره به درخواست 14 فرد برای تاسیس نانوایی جدید در شش ماه اخیر گفت: ورود نانوایان جدید به عرصه پخت نان در ورامین منجر به کسادی خبازی های قدیمی می شود.
مجتبی هداوند نانوای 70 ساله ورامینی نیز دراین باره اظهار داشت : در سالهای دورتر اگر هر نانوایی در روز 400 کیلو آرد پخت وتبدیل به نان می کرد برایش سودآوری داشت اما اکنون با کاهش این میزان به 100 کیلو در روز دخل نانوایان باخرج شان نمی خواند.
رضابوربور دیگرشاظر کهنه کار ورامین است او گفت: تعداد زیاد نانوایی ها در ورامین باعث شده است نانی که تازه تازه باید سرسفره مردم مصرف شود در داخل نایلون در فروشگاه و سوپرمارکت ها مدت زیادی بدون مشتری بماند.
وی افزود: نانوایان برای اینکه نان های تحویلی به فروشگاهها ماندگاری بیشتری داشته باشند از مواد غیرمجاز استفاده می کنند که این سلامتی شهروندان را به خطر می اندازد.
بوبور اضافه ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@