فعالیت ۱۸ اکیپ بازرسی بهداشتی از کارگاه های تولید مواد غذایی

دریافت خبر : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 ساعت 16:39
فعالیت ۱۸ اکیپ بازرسی بهداشتی از کارگاه های تولید مواد غذایی

راشد جزایری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت ۱۸ اکیپ بازرسی بهداشتی از مراکز تولیدی چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: این اکیپ های بازرشی شامل ۳۶ کارشناس هستند.
وی عنوان کرد: این کارشناسان بر روند تولید و عرضه فرآورده های غذایی در این استان نظارت می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: بازرسی از کارگاه های تولید شیرینی های ویژه ماه رمضان از مهمترین برنامه های این اکیپ های بازرسی به شمار می روند.
وی بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی در واحد های تولیدی ضروری است و با متخلفان برخورد قانونی می شود.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@