خوردن بادام هندی در بارداری چه فواید و عوارضی دارد؟

دریافت خبر : دوشنبه 25 تیر 1397 ساعت 23:4
خوردن بادام هندی در بارداری چه فواید و عوارضی دارد؟

مصرف بادام هندی در بارداری، به خاطر وجود ریزمغذی ها و ویتامین های مختلف در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و تامین انرژی مادران باردار کمک می کند. اما خوردن بیش از حد بادام هندی بو داده در زمان بارداری می تواند باعث افزایش فشار خون و خطر سقط جنین شود.
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، بارداری بسیاری از زنان را مجبور می کند عادت های غذایی خود را تغییر دهند، زیرا تمام غذاها برای جنین در حال رشد مناسب نیستند. به عنوان مثال برخی از مادران باردار در مورد مصرف انواع آجیل و اینکه آیا برای آنان و جنینشان مفید خواهد بود یا مضر تردید دارند. در این مقاله ما مزایا و عوارض احتمالی مصرف یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین آجیل ها یعنی بادام هندی در بارداری را مورد بررسی قرار داد ه ایم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:
بادام هندی چیست؟
بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز از خانواده سماق است و نام انگلیسی آن از کلمه «کاشو» که برای نامگذاری قسمت خوارکی گیاه به کار می رود، گرفته شده است. میوه درخت بادام هندی از دو قسمت اصلی تشکیل شده است که عبارتند از قسمت خوراکی و گوشتی درخت که به آن «سیب هندی» می گویند و بخشی دیگر شامل مغز یا همان بادام هندی است و ارزش غذایی و خواص دارویی فراوانی دارد.
میوه بادام هندی، لوبیایی شکل بوده، پس از رسیدن کامل میوه و برداشت، بایستی مغز میوه از پوست آن جدا شود. طبیعت این مغز خوراکی خوشمزه، گرم و خشک بوده و برخی خواص بادام هندی به طور کلی عبارتند از: پیشگیری از سرطان ها، محافظت از قلب، کاهش فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@