کمبود منابع آبی عامل بیشتر اپیدمی های کشور

دریافت خبر : دوشنبه 29 مرداد 1397 ساعت 19:6
اقتصاد ایران: رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای یزد با بیان اینکه بسیاری از عوامل زیست محیطی سلامت انسان را تهدید می کند، گفت: کمبود منابع آبی عامل شیوع ویروس در مواد غذایی است.

دکتر بهادر حاجی محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وقوع چندین مورد اپیدمی در سطح کشور، اظهار کرد: بسیاری از این اپیدمی ها به دلیل کمبود منابع آبی رخ می دهد زیرا در صورت نبود آب کافی افراد مجبور میشوند از آب کم کیفیت استفاده کنند.
وی با بیان این که هدف از تبلیغ صرفه جویی در مصرف آب فقط در نوشیدن، شست و شو و کشاورزی نیست، گفت: صرفه جویی در مصرف آب در نهایت منجر کاهش بروز اپیدمی می شود.
رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای یزد، با اشاره به اینکه بیماری خونریزی دهنده کریمه کنگو در بیشتر موارد به دلیل نقص اطلاع رسانی رخ می دهد، تصریح کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی، حاد، تب دار و خونریزی دهنده است که با مرگ و میر قابل توجهی در انسانها همراه است.
وی با بیان اینکه این ویروس توسط کنه در بین حیوانات و دامها گسترش مییابد، افزود: با توجه به اینکه اکثر دام مصرفی استان یزد وارداتی است این موضوع نظارت بر روی دامها سخت تر می کند.
سرما ویروس کریمه کنگو را از بین نمی برد
حاجی محمدی با تاکید بر نگهداری گوشت تازه در یخچال، افزود: سرما قرار نیست ویروس را از بین ببرد بلکه اسید ناشی از جمود ویروس تب کریمه کنگو را از بین می برد.
وی با بیان اینکه نباید گوشت را در ابتدا در فریزر قرار داد، اظهار کرد: قرار دادن گوشت در فریزر در لحظه نخست بعد از کشتار باعث متوقف شدن فعالیت آنزیمها می شود بنابراین اسید تولید نمی شود. گوشت در یخچال یک روز در دمای یخچال و سپس در فریزر نگهداری شود. برخی از افراد معتقدند اگر جگر دو یا سه روز در یخچال نگهداری شود ویروس تب کریمه کنگو از بین می رود. این اعتقاد کاملا اشتباه است زیرا جگر برخلاف گوشت بافت ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@