#بودجه_سال_۹۸

#تظاهرات_پاریس

#بسته_حمایتی_دولت

#طرح_زوج_و_فرد

#افزایش_حقوق_کارمندان

#شهرداری_تهران

#خاشقجی

#لیگ_برتر_فوتبال

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#طرح_ترافیک

#کره_شمالی

#ترامپ

#برجام

#قیمت_ارز_و_طلا

از چای کیسه ای استفاده نکنید

دریافت خبر : جمعه 30 شهریور 1397 ساعت 2:50

لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می شود که بهترین روش تهیه آن را بدانیم. به طور کلی اغلب خانواده ها چای را دم کرده و از آن نوشیدنی معطر با طعم دلنشینی تهیه می کنند که بسیار در رفع خستگی موثر است. اما در مقابل برخی افراد هم هستند که از چای های کیسه ای که در بازار موجود است استفاده می کنند.
در این رابطه باید گفت: ابداع چای کیسه ای بهترین و بدترین اتفاق در صنعت چای است. بهترین چون سبب افزایش توجه مردم به چای می شود و بدترین به دلیل آن که اکثر چای های کیسه ای در بازار دارای مواد مصنوعی و شیمیایی هستند و از ویژگی های مطلوب یک چای اعلا برخوردار نیستند.
در ابتدای ابداع چای کیسه ای تولیدکنندگان از برگ کامل چای استفاده می کردند که رنگ و بوی طبیعی و ارزش تغذیه ای بالا داشت اما بتدریج کیفیت اغلب این نوع چای ها کاهش یافت و برخی تولیدکنندگان جهت کسب سود بیشتر چای پودر شده یا اصطلاحا خاک چای را جایگزین برگ کامل چای کرده و برای ایجاد طعم فوری و رنگ سریع تر از مواد رنگ دهنده و طعم دهنده مصنوعی استفاده می کنند.
به طور مثال وقتی یک چای کیسه ای نامرغوب را در آب جوش می اندازید کمتر از 30 ثانیه رنگ می دهد بویژه اغلب چای های کیسه ای خارجی که خیلی سریع تر رنگ می دهند. این در حالی است که به طور طبیعی یک چای معمولی ایرانی را اگر در کیسه بریزید و در یک لیوان قرار دهید 10 دقیقه طول می کشد تا رنگ زرد مایل به نارنجی ایجاد کند.
از این رو، چای های کیسه ای که طعم قوی و رنگ فوری دارند نه تنها ارزش تغذیه ای مطلوبی ندارند بلکه مواد افزودنی شیمیایی آنها می تواند اثرات مخربی بر سلامت مصرف کننده بگذارد.
در مورد چای های کیسه ای که امروزه با اسانس و رنگ انوع میوه ها ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@