آشنایی با روش تهیه ی دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 21:18
آشنایی با روش تهیه ی دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب
تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید.

مواد اولیه: گل گاوزبان ۴ قاشق غذاخوری
سنبل الطیب ۱ قاشق مرباخوری
لیمو عمانی ۱ عدد
آب سرد ۲ لیوان
روش تهیه: تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید. آن را روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد. برای صرف دمنوش آن را از صافی رد کنید.
در صورت تمایل می توانید از آب جوش استفاده کنید و دمنوش را همانند چای سیاه دم کنید.
آن را با مواد شیرین طبیعی مانند خرما، توت خشک و یا عسل میل کنید. همچنین می توانید در هنگام نوشیدن چند قطره آب لیموی تازه در آن بچکانید. منبع: آشپزباشی

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@