الزام کارخانه های تولید مواد غذایی به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه

دریافت خبر : شنبه 26 فروردین 1396 ساعت 20:39
به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، سمیره صباح در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی افزود: استفاده از تخم مرغ های معمولی در این واحدها می تواند مخاطرات میکروبی و فیزیکی به همراه داشته باشد. وی خاطرنشان کرد: بنابراین به منظور ارتقای سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی های کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده های غذایی – که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده شده و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است- ، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند. صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@