آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی

دریافت خبر : سه‌شنبه 01 آبان 1397 ساعت 21:25
آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد اولیه: ۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تند
روش تهیه: در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ دار بریزید. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید. پس از طلایی شدن میگو ، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید. منبع: پرشین وی

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@