#سینما

#بودجه_سال_۹۸

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#استخدام

#خاشقجی

#افزایش_حقوق_کارمندان

#جام_ملت_های_آسیا

#ترامپ

#پرسپولیس

#طرح_ترافیک

#لیونل_مسی

#قیمت_ارز_و_طلا

#حوادث

#لیگ_برتر_فوتبال

#استقلال

#سال_نو_میلادی

#کره_شمالی

#برجام

#تظاهرات_پاریس

آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی

دریافت خبر : سه‌شنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۲۵
آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد اولیه: ۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تند
روش تهیه: در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ دار بریزید. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید. پس از طلایی شدن میگو ، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید. منبع: پرشین وی

[ مشاهده متن کامل آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی در سایت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان ]

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@