رجبی، رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات سنتی: 25 درصد از شیرخام کشور به تولید محصولات لبنی سنتی می رسد

دریافت خبر : دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت 13:0
رجبی، رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات سنتی: 25 درصد از شیرخام کشور به تولید محصولات لبنی سنتی می رسد

تهران (پانا) - آنگونه که رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات لبنی سنتی می گوید 25 درصد از شیر تولیدی در کشور به مصرف بخش سنتی تولید لبنیات اختصاص دارد اما این شیر با تفاوت 800 تومانی نرخ نسبت به تولیدکنندگان صنعتی در اختیار تولیدکنندگان این بخش قرار می گیرد و اعضای این اتحادیه خواستار آن هستند که یارانه شیرخام به تولیدکنندگان سنتی نیز اختصاص یابد.
محصولات لبنی سنتی بازهم مانند گذشته طرفداران خود را پیداکرده است و در معدود محله ای است که این فروشگاه ها شروع به فعالیت نکرده باشند.برخی از این واحدها نیز از گذشته فعال بوده اند و به فعالیت خود ادامه می دهند.
رعایت موارد بهداشتی و اطمینان 100 درصدی که مصرف کنندگان به محصولات کارخانه ای لبنیات درسال های گذشته داشتند یکی از دلایل ربودن گوی سبقت این کارخانجات از کارگاه های سنتی بود اما امروز تولیدکنندگان این دو بخشی صنعتی و سنتی رقابتی عجیب را با هم آغاز کرده اند.
وارد یکی از فروشگا ه های فروش لبنیات سنتی می شوم اینجا هر چه بخواهید هست از کشک و شیر و ماست سنتی گرفته تا سرشیر و دوغ با طعم های متفاوت و وقتی از علت مراجعه خریداران از سمت محصـولات لبنـی صنعتـی به سوی لبنیـات سـنتی جویـا می شوم می گویند لبنیات سـنتی سالم تر و بـدون افزودنی ها و مواد نگهدارنده است.
خانم جوانی می گوید بعد از اخباری که سال های پیش در مورد افزودن روغن پالم به شیر و ماست اعلام شده است رغبتی به لبنیات کارخانه ای ندارد. به گفته او تفاوت در طعم نیز یکی از دلایل علاقه او به مصرف لبنیات سنتی است.
از سوی دیگر مصرف کنندگانی نیز هستند که تمایلی به استفاده از محصولات لبنی سنتی ندارند و ذائقه آنها با لبنیات کارخانه ای ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@